Tarihi Şerifler Yalısı, 22 Ağustos’ta sanat ve yaratıcı dünyadan tanınmış isimleri bir araya getiren özel bir yağlı boya atölyesine ev sahipliği yaptı.
Meknun Art Galeri tarafından düzenlenen etkinlikte katılımcılar, İstanbul Boğazı’nın eşsiz atmosferi eşliğinde yağlı boya çalışmalarını hayata geçirdi. Buket Akpunar, Behzat Feyzullah ve Hüseyin Feyzullah’ın eğitmenliğinde gerçekleştirilen atölyeye; oyuncu Selin Yeninci, içerik üreticisi Yazgı Gürlü’nün yanı sıra sanat, sosyal medya ve yaratıcı sektörlerden çok sayıda davetli katıldı.
Üretme, paylaşma ve ilham alma duyguları etrafında şekillenen atölye, yalnızca bir resim çalışması olmanın ötesine geçerek sanat ile sosyal yaşamı buluşturan özel bir deneyime dönüştü. Meknun Art Galeri ekibinden Gizem Tekin’in de koordinasyonunda rol aldığı etkinlikte katılımcılar, eğitmenlerin yönlendirmeleriyle kendi eserlerini oluşturdu. Şerifler Yalısı’nın tarihi dokusu ve Boğaz manzarasıyla bütünleşen buluşma, davetlilere sanatla iç içe, keyifli ve yaratıcı bir gün yaşattı.
Meknun Art Galeri’nin hayata geçirdiği etkinlik, tarihi bir mekanda sanat üretmenin ayrıcalığını yaşatırken farklı disiplinlerden isimleri sanatın birleştirici gücü etrafında bir araya getirdi.













