Zorlu PSM’nin sevilen açık hava mekanı Vestel Amfi, Pluxee’nin katkılarıyla hayata geçirilen Pluxee Sinema Günleri kapsamında 20 Ağustos Perşembe akşamı sinemaseverleri The Bodyguard filmiyle buluştururken çok eğlenceli bir etkinliğe de ev sahipliği yapıyor.
Özge Özel’in sunumuyla Vestel Amfi’de gerçekleşecek “Whitney Houston Drum Challenge” etkinliğine katılan misafirler, BKM ve Zorlu PSM iş birliğiyle 11-20 Eylül tarihlerinde Zorlu PSM’de sahnelenecek The Bodyguard müzikaline davetiye kazanma da şansı yakalıyor. Tamamen ücretsiz gerçekleşecek drum challenge ve sinema gösteriminde kült filmin unutulmaz şarkılarına eğlence de eşlik edecek.
BKM ve Zorlu PSM iş birliğiyle, 11-20 Eylül tarihlerinde sadece 12 gösteriyle ilk kez Türkiye’de sahnelenecek dünyaca ünlü The Bodyguard müzikali öncesinde The Bodyguard filmi Vestel Amfi’de sinemaseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.
Film öncesinde ise Özge Özel’in sunduğu ‘Whitney Houston Drum Challenge’ etkinliğiyle katılımcılar, Whitney Houston’ın unutulmaz hitlerine ritim tutarak müzik ve eğlence dolu dakikalar yaşayacak. Kahkahanın eksik olmayacağı etkinliğe katılanlar 11-20 Eylül’deki The Bodyguard müzikali için de davetiye kazanma şansı yakalayacak.
Ünlü pop yıldızı Rachel Marron’ın aldığı ölüm tehditlerinin ardından onu korumakla görevlendirilen eski gizli servis ajanı Frank Farmer’ın hikayesini odağına alan film, ikili arasındaki ilişkinin zamanla aşka dönüşmesini konu alıyor. Whitney Houston’ın unutulmaz şarkılarıyla da hafızalarda yer eden The Bodyguard, Pluxee Sinema Günleri kapsamında 20 Ağustos akşamı Vestel Amfi’de ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşuyor.













