İtalyan mutfağının ruhunu yaşanabilir bir deneyime dönüştüren Trattoria Fontana, İstanbul’un kültür ve gastronomi merkezi Terminal Kadıköy’de farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 31 Temmuz Perşembe akşamı düzenlenen Vino Yoga buluşmasında katılımcılar, şefin özel hazırladığı menü eşliğinde yoga ve şarap deneyimini bir arada yaşadı.
2010’lu yılların başında ABD’de ortaya çıkan ve özellikle California’daki bağ rotalarında popülerleşen Vino Yoga, yoga pratiğini şarap eşliğinde bedensel ve sosyal bir rahatlamaya dönüştürüyor. Bu eşsiz deneyim şimdi Trattoria Fontana’nın Akdeniz sıcaklığıyla İstanbul’a taşındı.
Yoga eğitmeni Özge Ergün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte katılımcılar, doğayla iç içe bir ortamda zihin ve bedenlerini dengeye kavuştururken, sonrasında Trattoria Fontana’nın gastronomi deneyimi yaşadılar.
Modern şehir yaşamının ritminde bir nefes molası sunan Trattoria Fontana, klasik İtalyan reçetelerine yaratıcı dokunuşlar ekleyerek şekillendirdiği mutfağını; sanat, kültür ve beden farkındalığı ile buluşturmaya devam ediyor.