Beş oyuncunun 40’tan fazla karaktere hayat verdiği Radyatro Show, İngilizce sahne uyarlamasıyla Londra’da tiyatroseverlerle buluşuyor. Tiyatro Ak’la Kara’nın ses getiren yapımı 27 Şubat’ta Shaw Theatre sahnesinde.
Tiyatro Ak’la Kara, yıllardır izleyicinin hafızasında yer eden sahne enerjisini bu kez Londra’ya taşıyor. Türkiye’de sahnelendiği günden bu yana adından sıkça söz ettiren Radyatro Show, 27 Şubat’ta Londra Shaw Theatre’da İngilizce olarak seyirciyle buluşuyor.
Jules Verne’in zamansız klasiği “80 Günde Dünya Gezisi”, Tiyatro Ak’la Kara’nın özgün yorumu ile klasik tiyatro kalıplarının dışına çıkan, temposu yüksek ve hayal gücünü sahneye taşıyan bir performansa dönüşüyor. Tüm ses efektleri, müzikler ve 40’tan fazla karakter, yalnızca beş oyuncunun sahnedeki çok yönlü performansıyla hayat buluyor. Oyun, izleyiciyi sadece koltuğunda oturan bir seyirci değil, bu yolculuğun canlı bir parçası haline getiriyor.
Oyunun sahnedeki güçlü kadrosunda Savaş Özdural, Özdemir Çiftçioğlu, Fatih Özacun, Can Esendal ve Ilgın Angın yer alıyor. Aynı anda hem anlatıcıya hem karakterlere dönüşen oyuncular, sahnede adeta bir dünya kuruyor.
Oyunun format sahibi ve oyuncusu Savaş Özdural, Londra gösterimi öncesi duygularını şu sözlerle paylaşıyor: “Bu oyun, hikaye anlatmanın gücüne duyduğumuz inançla ortaya çıktı. Farklı bir şehirde, farklı bir dilde ama aynı ritim ve aynı heyecanla sahnede olmak çok özel.”
Radyatro Show, enerjisi, temposu ve oyunculuk performanslarıyla Londra seyircisine alışılmışın dışında bir tiyatro deneyimi sunmaya hazırlanıyor. 27 Şubat’ta Shaw Theatre’da gerçekleşecek bu özel gece, oyunun uzun soluklu sahne yolculuğunda unutulmaz duraklardan biri olmaya aday.













