Ünlü Oyuncu Özge Özacar, Birleşmiş Millet Kalkınma Programı’nın gönüllü destekçisi olarak Gaziantep’te düzenlenen etkinliğe katıldı. Allianz Türkiye, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye ve Habitat Derneği iş birliği ile hayata geçirilen Finansla Gelecek projesinin gönüllü destekçisi olan Özacar, İstasyon Gaziantep’te gençlerin finansal okuryazarlık eğitimi aldığı sınıfı ziyaret etti.
Oyuncu Özge Özacar, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın Türkiye’de gönüllü destekçisi oldu. Yeni göreviyle Allianz Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye ve Habitat Derneği iş birliği ile hayata geçirdiği Finansla Gelecek projesinin gönüllü destekçisi olan Özacar, projenin lansmanı için Gaziantep’teydi. İstasyon Gaziantep’te gençlerin finansal okuryazarlık eğitimi aldığı sınıfı ziyaret eden Özacar, ilk duyduğu andan itibaren bu projenin bir parçası olmak istediğini ve Gaziantep’te olmaktan dolayı büyük heyecan duyduğunu söyledi.
Özacar: “Gelecek hepimiz için çok kıymetli”
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan başarılı oyuncu, “Özellikle böyle bir dönemde, böyle bir dünyada Türkiye’nin 81 ilinde 15-24 yaş arasındaki gençlerimize ulaşacak olmak ve sadece bir günlük değil ömürleri boyunca onlara fayda sağlayacak eğitim programının gönüllü destekçisi olmaktan mutluluk duyuyorum. Mesleğimin 11. yılındayım ve olabildiğince çocuklar ve gençler için sahada olmaya, görevler almaya özen gösteriyorum. Finansla Gelecek projesine kalpten bağlanmamın sebebi de 15-24 yaş arasındaki gençlerin ve genç girişimcilerin alacakları eğitimlerin, hayatla ilgili hedeflerine ulaşmak için güçlü bir başlangıç adımı olması. Herkesi projenin gönüllü destekçileri olmaya davet ediyorum. Çünkü gelecek hepimiz için çok kıymetli” dedi.













