Zuma Bodrum yaz aylarının en lezzetli mekanlarından

04 Temmuz 2017 Salı 13:00
12
14
16
18

Çağdaş Japon mutfağının uluslararası temsilcisi ve ödüllü restoranı Zuma, yenilenen dekorasyonu ve benzersiz atmosferi ile bu yaz da Bodrum’da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Yenilenen dekorasyonu ile Bodrum’un en gözde mekanlarından biri olan Zuma, Yalıkavak koyu ve Ege Denizi’nin nefes kesen manzarası eşliğinde yemek keyfi sunuyor. Misafirler, Zuma’nın içinde yer alan sonsuzluk havuzunda gündüz saatlerinde de keyifli vakit geçirirken, akşamüstü muhteşem gün batımlarını izleme fırsatı da yakalıyorlar.

Zuma otantik modern Japon mutfağını yansıtan imza tatlarının yanı sıra menüsüne yeni lezzetler de ekledi. Yeni lezzetlerden “Dana Tartar”ın yanı sıra “Ponzulu ve Wasabili Mayonezle Istakoz Tempura” ve “Saikoro” Bodrum menüsünde öne çıkanlar arasında yer alıyor. “Yarım yağlı ton balığı ve truffle ile hazırlanmış chutoro aburi maki” ise Zuma’nın her lokasyonunda olduğu gibi Bodrum’da da popülaritesini koruyor. Zuma’nın baş yapıtlarından olan “Hoba yaprağına sarılı morina balığı”nın yanı sıra Japon robata grill’inden lezzetli ızgaralar, benzersiz sushi ve sashimi çeşitleri de her zamanki gibi menüde misafirlere sunuluyor.

Sofistike ve şık bir dekorasyon ile tamamen yenilenen Zuma Bodrum, bu yaz 29 Temmuz ve 26 Ağustos Cumartesi geceleri DJ Doğuş Çabakçor’u ağırlayacak.Özel performansı ile DJ Doğuş Çobakçor, Zuma Bodrum’un keyifli ambiyansına kaliteli müzikleri ile hareket katacak.

Zuma Bodrum’un daimi DJ’leri hafta içi devam ederken, Cuma ve Cumartesi günleri canlı perküsyon ve saksafon performansları gerçekleşiyor. Zuma’nın uluslararası müzik direktörü Adrien Callier da yaz boyunca sürpriz performansları ile farklı tarihlerde Bodrum’da olacak.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu