Yeni yılı eşsiz bir müzik ve lezzet şöleni ile karşılamak isteyenler

04 Aralık 2017 Pazartesi 10:00
12
14
16
18

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da buluşuyor. Müziğin dev ismi Selami Şahin’in eşsiz sahne performansı ve birbirinden özel lezzetlerle oluşturulan yılbaşı özel gala menüsü eşliğinde “Park Gala”, 2018’e muhteşem bir başlangıç yapmak isteyenlerin tercihi.

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un özenle hazırladığı yılbaşı gala programıyla konuklar, yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapıyor. Işıltılı İstanbul Balo Salonu'nun görkemli atmosferinde gerçekleşecek Park Gala’da, dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirecek olan müziğin dev ismi Selami Şahin hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti sunarken, bu muhteşem galanın biletleri Biletix üzerinden de alınabiliyor.

Yılbaşı gala menüsünde Executive Chef Eyüp Çevik'ten özel lezzetler

Yeni yılı karşılarken, eşsiz müzik ziyafetine Executive Chef Eyüp Çevik’in yılbaşı özel gala menüsü eşlik ediyor. Yer elması çorbası ve kaz ciğerli kıtır ekmeği tadarak geceye başlayan konuklara, başlangıç olarak keçi peynirli füme somon sarma, zeytinyağlı ve deniz yosunlu levrek balığı poşe, kılıç balığı lakerda ve dragon meyveli avokado ezmesinden oluşan deniz mahsülleri üçlemesi servis ediliyor. Ara sıcak olarak kestane soslu ördekli baklava böreği sunulurken, menünün yıldızı leblebi püresi, porçini mantarı, kuşkonmaz uçları ve kırmızı şarap sosu eşliğinde servis edilecek fırında pişirilmiş dana yanağı. Gecenin tatlı kapanışı ise tahin sosu ve cevizli dondurma ile servis edilen organik çikolata ve balkabağı mus ile gerçekleşiyor.

Yeni yıl brunch’ı eşliğinde konaklama paketleri

CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul, yeni yılın coşkusunu bir geceyle sınırlamayıp hafta sonu keyfiyle birleştirmek isteyenler için de özel konaklama paketleri sunuyor. Süitlerde konaklayan misafirlerin kişiye özel hizmet alacakları ‘Butler Servisi’ ile de, kendilerini şımartarak ayrıcalıklı bir haftasonu geçirebilecekleri konaklama deneyimi; lüks, konfor ve benzersiz Boğaz manzarasını bir araya getiriyor.

Yeni yılın ilk sabahını da Gümüşsuyu Restaurant’ta ‘yeni yıl brunch’ı ile karşılayanlar için eşsiz lezzetler hazırlanıyor. Göz alıcı brunch büfesi füme balık çeşitlerinden soğuk et istasyonuna; zengin suşi çeşitlerinden, döner, pide, kuzu pirzola gibi sıcak ürünlere kadar bir çok farklı lezzeti barındıyor. Fırında pişirilmiş hindinin de istasyondan servis edildiği yeni brunch’ına; çilekli pannacotta, profiterol, kaymaklı kabak tatlısı ve dondurma çeşitleri gibi tatlılar da renk katıyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe