Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!

08 Ocak 2018 Pazartesi 15:00
12
14
16
18

Wish More Hotel Istanbul, Ocak ayına özel hazırladığı kestane menüsü ile içinizi ısıtacak. Kestanenin her halini keşfedebileceğiniz tatlardan oluşan menüde, çorbadan salataya, etli ana yemekten tatlıya birçok lezzeti bulabilmek mümkün.

Kış mevsiminin en leziz habercilerinden olan kestane tezgâhlardaki yerini aldı. Cezbedici kokusu ile yürüdüğümüz caddeleri saran, çıtır çıtır görüntüsü ile iştahımızı kabartan kestane, soğuk havalarda içimize sımsıcak duygular yaymaya yetiyor. Wish More Hotel Istanbul ise kışı sevme sebeplerimizden biri olan bu özel lezzeti eşsiz reçetelerinin başrolüne oturtarak Ocak ayının tadına tat katıyor. Kestanenin her halini keşfetmek isteyenleri konsept restoranında ağırlayan lüks otel, zengin menüsü ile kestane severleri mutlu ediyor.

5 yıldızlı otelin yetenekli ve tecrübeli şefleri tarafından hazırlanan menüsünde trüf mantarı yağı eşliğinde kestaneli sebze çorbası, avokado, mandalina ve hardal sos ile lezzetlendirilmiş kestaneli kış salatası, kök sebzeler eşliğinde kestaneli ve orman mantarlı piliç sarma, taze baharatlar, domates, yeşil biber, fıstık ve üzümlü Osmanlı pilavıyla servis edilen güveçte kestaneli kuzu ve kestaneli & çikolatalı pasta yer alıyor. Dileyen misafirlerin set menü de tercih edebileceği Wish More Hotel Istanbul’da kestane keyfi Ocak ayının sonuna kadar sürecek.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Pinkberry’de Yepyeni Ek Lezzetler: Bobajoy ve Türk Kahvesi
» "Alınamayacak mesafe, aşılamayacak engel yok"
» Barbie çocuklara bir şef olarak ilham verdi!
» “Gastronomi turistleri, normal turistten bir buçuk kat daha fazla harcıyor.”
» Dördüncü Tür Çikolata Ruby tanıtıldı
» Çırağan Sarayı’nın Meşhur Brunch’larında Akdeniz esintisi
» İçinizi ısıtacak çay tarifleriyle arının, rahatlayın ve hafifleyin
» Yılbaşı sofralarına özel somonlu spesiyal tarifler!
» Mersin Mutfağı’nın galibi “Kerebiç” oldu
» Tarsus lezzetleri görücüye çıktı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri başladı
» Aydan Üstkanat’ın Lezzet yolculuğu başladı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri’ Başlıyor
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı