Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!

08 Ocak 2018 Pazartesi 15:00
12
14
16
18

Wish More Hotel Istanbul, Ocak ayına özel hazırladığı kestane menüsü ile içinizi ısıtacak. Kestanenin her halini keşfedebileceğiniz tatlardan oluşan menüde, çorbadan salataya, etli ana yemekten tatlıya birçok lezzeti bulabilmek mümkün.

Kış mevsiminin en leziz habercilerinden olan kestane tezgâhlardaki yerini aldı. Cezbedici kokusu ile yürüdüğümüz caddeleri saran, çıtır çıtır görüntüsü ile iştahımızı kabartan kestane, soğuk havalarda içimize sımsıcak duygular yaymaya yetiyor. Wish More Hotel Istanbul ise kışı sevme sebeplerimizden biri olan bu özel lezzeti eşsiz reçetelerinin başrolüne oturtarak Ocak ayının tadına tat katıyor. Kestanenin her halini keşfetmek isteyenleri konsept restoranında ağırlayan lüks otel, zengin menüsü ile kestane severleri mutlu ediyor.

5 yıldızlı otelin yetenekli ve tecrübeli şefleri tarafından hazırlanan menüsünde trüf mantarı yağı eşliğinde kestaneli sebze çorbası, avokado, mandalina ve hardal sos ile lezzetlendirilmiş kestaneli kış salatası, kök sebzeler eşliğinde kestaneli ve orman mantarlı piliç sarma, taze baharatlar, domates, yeşil biber, fıstık ve üzümlü Osmanlı pilavıyla servis edilen güveçte kestaneli kuzu ve kestaneli & çikolatalı pasta yer alıyor. Dileyen misafirlerin set menü de tercih edebileceği Wish More Hotel Istanbul’da kestane keyfi Ocak ayının sonuna kadar sürecek.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi
» Dev çikolata tablosu
» Dünyanın en meşhur lezzetlerini keşfedin
» Dünya mutfağı tarhana ile tanıştı
» Tahinin pekmez aşkı eski tadında!
» Şefler, Lezita ile lezzet yolculuğuna çıktı
» Urla’nın Gastronomi Turizmi çabalarına büyük destek
» Geleneksel lezzet boza ve sağlık
» Çırağan Sarayı’nda Venedik rüzgârı esiyor
» Gaziantep lezzetlerinin ünlü şefleri The Ritz-Carlton, İstanbul’a geliyor
» Tutkunun peşinde koşanları enfes İtalyan çikolatası deneyimi ile buluşturuyor
» Metrelik Adana Kebabı