Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor

16 Aralık 2017 Cumartesi 11:00
12
14
16
18

Fransız pastacılığının en iyileri ile Vakko’nun buluşmasından doğan “Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını yeni yıla özel sunulan farklı lezzetlerle kutluyor. İlk tadımda kalbinizi çalacak tatları, zarif sunumları ve çay saatlerine sunduğu lezzetler ile Vakko Patisserie Petit Four, yılbaşına özel hazırlanan yepyeni tatları ve birinci yıl keyfini 17 Aralık’ta müdavimleri ile paylaşıyor.

Vakko şıklığının lezzetli ilklerinden Vakko Patisserie Petit Four, geleneksel Fransız patisserie kültürünü şehrin gözde sosyal yaşam merkezlerine taşıyor.

Keyifli atmosferi ile Vakko Patisserie Petit Four; müdavimlerini 17 Aralık günü İstanbul Akmerkez, İzmir Egeperla ve Bodrum Palmarina lokasyonlarına birinci yılını kutlamaya ve müdavimlerini yeni yıla özel sunulan lezzetlerle buluşturmaya davet ediyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi
» Dev çikolata tablosu
» Dünyanın en meşhur lezzetlerini keşfedin
» Dünya mutfağı tarhana ile tanıştı
» Tahinin pekmez aşkı eski tadında!
» Şefler, Lezita ile lezzet yolculuğuna çıktı
» Urla’nın Gastronomi Turizmi çabalarına büyük destek
» Geleneksel lezzet boza ve sağlık
» Çırağan Sarayı’nda Venedik rüzgârı esiyor
» Gaziantep lezzetlerinin ünlü şefleri The Ritz-Carlton, İstanbul’a geliyor