“Tatil Mutfakta”

13 Temmuz 2017 Perşembe 11:00
12
14
16
18

Dünyanın en seçkin mutfak okullarından biri olan Chef’s Table Mutfak Akademisi, bu yaz tatilinde 11-15 yaş arası çocuklar için özel eğitimler sunuyor. Beş gün sürecek Aşçılık ve Pastacılık eğitimleri Ağustos ayında başlıyor. Çocuklarını ilgi alanına göre bir program seçip lezzet dolu bir deneyim yaşatarak onlara unutulmaz bir tatil hediyesi vermek mümkün. Ayrıca eğitime katılan tüm küçük şeflere önlük ve kep hediye edilecek.

(11-15 yaş) Aşçılık / Tatil Mutfakta (07-11 Ağustos, 10:00-14:00) 750 TL

Çocuklarınız keyifli vakit geçirirken bir yandan yemek yapmayı öğrenebilecek. 5 günlük eğitimin ardından evde yemek yapma sanatını bilen küçük bir şefiniz olacak. Bu eşsiz deneyim ile çocuklarınızın mutfakta kendi lezzetlerini ortaya çıkarmasına izin verin!

Eğitim programı içeriğinde; taze makarna yapımı, temel makarna sosları, restoran tatlıları, pizza hamuru ve pizza sosu, et ve kümes hayvanları pişirme teknikleri ve smoothie yapımı bulunuyor.

(11-15 yaş) Pastacılık / Tatil Mutfakta (12-16 Ağustos, 10:00-14:00) 750 TL

Akademinin profesyonel kadrosu eşliğinde çocukların hayatlarını kolaylaştıracak temel konular, teori ve pratiği eş zamanlı uygulayacakları bu eğitimde işleniyor. Toplam 20 saatlik bu eğitim sonrasında tatlı konusunda mutfağınız emin ellerde olacak.

Program içeriğinde; kurabiye ve cupcake yapımı, bonibonlu chocolate chips, çilekli magnolia, çikolatalı puding, antep fıstıklı panna cotta, poğaça, açma, paskalya çöreği, ıslak kek, muffin, çikolatalı pasta, pandispanya, pasta hazırlanması ve süslenmesi bulunuyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Öğle molası Sofıe’de
» Gaziantep’te "Zahire Kültürü
» Şehrin Gözde Mekanı Cloud 34, Yeni Sezona Ünlülerle ‘Merhaba’ Dedi
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor