“Tatil Mutfakta”

13 Temmuz 2017 Perşembe 11:00
12
14
16
18

Dünyanın en seçkin mutfak okullarından biri olan Chef’s Table Mutfak Akademisi, bu yaz tatilinde 11-15 yaş arası çocuklar için özel eğitimler sunuyor. Beş gün sürecek Aşçılık ve Pastacılık eğitimleri Ağustos ayında başlıyor. Çocuklarını ilgi alanına göre bir program seçip lezzet dolu bir deneyim yaşatarak onlara unutulmaz bir tatil hediyesi vermek mümkün. Ayrıca eğitime katılan tüm küçük şeflere önlük ve kep hediye edilecek.

(11-15 yaş) Aşçılık / Tatil Mutfakta (07-11 Ağustos, 10:00-14:00) 750 TL

Çocuklarınız keyifli vakit geçirirken bir yandan yemek yapmayı öğrenebilecek. 5 günlük eğitimin ardından evde yemek yapma sanatını bilen küçük bir şefiniz olacak. Bu eşsiz deneyim ile çocuklarınızın mutfakta kendi lezzetlerini ortaya çıkarmasına izin verin!

Eğitim programı içeriğinde; taze makarna yapımı, temel makarna sosları, restoran tatlıları, pizza hamuru ve pizza sosu, et ve kümes hayvanları pişirme teknikleri ve smoothie yapımı bulunuyor.

(11-15 yaş) Pastacılık / Tatil Mutfakta (12-16 Ağustos, 10:00-14:00) 750 TL

Akademinin profesyonel kadrosu eşliğinde çocukların hayatlarını kolaylaştıracak temel konular, teori ve pratiği eş zamanlı uygulayacakları bu eğitimde işleniyor. Toplam 20 saatlik bu eğitim sonrasında tatlı konusunda mutfağınız emin ellerde olacak.

Program içeriğinde; kurabiye ve cupcake yapımı, bonibonlu chocolate chips, çilekli magnolia, çikolatalı puding, antep fıstıklı panna cotta, poğaça, açma, paskalya çöreği, ıslak kek, muffin, çikolatalı pasta, pandispanya, pasta hazırlanması ve süslenmesi bulunuyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi
» Dev çikolata tablosu
» Dünyanın en meşhur lezzetlerini keşfedin
» Dünya mutfağı tarhana ile tanıştı
» Tahinin pekmez aşkı eski tadında!
» Şefler, Lezita ile lezzet yolculuğuna çıktı
» Urla’nın Gastronomi Turizmi çabalarına büyük destek
» Geleneksel lezzet boza ve sağlık
» Çırağan Sarayı’nda Venedik rüzgârı esiyor
» Gaziantep lezzetlerinin ünlü şefleri The Ritz-Carlton, İstanbul’a geliyor
» Tutkunun peşinde koşanları enfes İtalyan çikolatası deneyimi ile buluşturuyor
» Metrelik Adana Kebabı