“ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”

17 Ağustos 2017 Perşembe 17:00
12
14
16
18

Geleneksel hale gelen “MSA’da COOK Günleri” etkinliğinin 6.’sında gazeteciler eşleriyle birlikte Meksika yemeklerini yapmak için kolları sıvadılar. COOK ev sahipliğinde gerçekleştirilen atölye çalışmasında, yoğun çalışan gazetecilerin eşleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirmelerini de amaçlayan etkinlik, bir anlamda sosyal sorumluluk faaliyeti misyonunu da üstlendi.COOK Sedat Tahir A.Ş. İş Geliştirme Koordinatörü Gökhan Tiritoğlu “bir anlamda topluma önderlik yapma görevinde bulunan basın mensuplarımıza, bu zor görevde bir nebze de olsa farklı ve eğlenceli bir zaman geçirtebildiysek ne mutlu bize “ dedi.

Yemek yapmak beş duyumuzu da harekete geçiren bir zihin egzersizi. Sedat Tahir A.Ş.-COOK markası düzenli olarak ev sahipliğini üstlendiği “MSA’da COOK Günleri “nin bir yenisini basın mensupları ve eşleri için gerçekleştirdi. Ulusal basından gazetecilerin katıldığı etkinlikte bu seferki konsept “Meksika Rüzgarı” idi. Eğitmen -Şef Hakan şen eşliğinde yapılan yemekler ise;çok amaçlı folyo üzerinde fırınlanacak Cheddar ve sebzeli nachos- Avokado soslu piliç burritos- ve Narenciye soslu, sebzeli somon fileto olarak sıralandı.

“Vazgeçilmek istemiyorsanız, sevdiğinize yemek yapın”

Bir sevgi sunma eylemi olan yemek yapmaetkinliğine katılan basın mensupları ve eşlerinin yemek yaparken ki mutlulukları ve eğlenceleri, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan gazeteciler ise etkinliğe dair şunları söylediler;

Ekonomist dergisi – Fatoş Bozkuş;”Benim için çok güzel bir deneyimdi. Yoğun iş temposunda keyifli bir akşam geçirme fırsatı bulduk. Cook ürünlerini oldukça yenilikçi bulduğumu söylemeliyim. Özellikle bir tarafı alüminyum folyo diğer tarafı pişirme kağıdı olan ürün şahane”

 

Goldnews Dergisi- Deniz Somer; “Öncelikle böyle güzel bir etkinliğe bizleri davet ettiğiniz için size ve COOK'a teşekkür etmek istiyorum. Bizler çok keyif aldık. Özellikle Cookçok amaçlı folyonun kullanımı konusunda ufkum açıldı diyebilirim. Isıyı içinde hapsederek sağlıklı yemekler pişirmemizi sağlıyor. Bu da çift taraflı folyo ve pişirme kağıdı özelliğinden kaynaklanıyor. Umarım en kısa zamanda yine böyle eğlenceli bir etkinlikte biraraya gelebiliriz.COOK ürünlerinin çevreci olmasına bayılıyorum.

Sözcü Gazetesi- Hale Ceylan Barlas; “Daha önceleri Cook alüminyum folyo kullanıyordum. Özellikle buğulama yapacağım zaman, Etkinlikte Cook çok amaçlı folyo ile tanıştım . Hem kolay yırtılmaması, hem çift taraflı kullanım rahatlığı, hemde sağlıklı olduğunu düşündüğüm için, bundan sonra sık sık kullanmayı düşünüyorum.”

Günaydın Gazetesi – İlker Gezici;”Yemek yemeyi seven ama yemek yapmakta pek hünerli olmayan benim için, oldukça faydalı bir etkinlik oldu. Eşim zaten uzun süredir MSA-Cook etkinliklerinin takipçisi. Bu etkinlik sayesinde o da hayaline kavuşmuş oldu. Sayenizde çok eğlenceli, keyifli bir o kadar da lezzetli dakikalar geçirdik.. Her şey için teşekkür ederiz. Yeni etkinliklerde yeniden bir araya gelmek umuduyla”

Sabah Gazetesi – Didem Seymen; “Cook ürünleri ile MSA'da gerçekleşen etkinlik tahmin edemeyeceğimiz kadar güzel geçti. Açıkçası yemeklerimizin de bu kadar lezzetli ve güzel sunumlu olabileceğini hiç tahmin edemezdim. Bunda Cook çok amaçlı folyonun etkisi büyük. Hem pişirme, hem de sunum esnasında çok büyük bir keyifle kullandığımız COOK ürünleri için teşekkür ediyoruz. Bu kadar lezzetli somon yapmamızı sağlayan çift taraflı ve çok amaçlı folyoyu evimizde kullanacağız. Bu güzel, keyifli, faydalı etkinlik için biz teşekkür ederiz.

 

Milliyet- Tülin Açıkbaş;" Cook markasını evimde de tercih ediyorum. Özellikle Cook çok amaçlı folyosu, dışarı çıktığında hemen acıkıveren oğlum Efe’nin sandviçlerini Hem taze hem de sağlıklı tutuyor. Meksika gecesi, benim gibi bu ülkenin yemeklerini seven biri için son derece keyifli geçti. Bu mutfağın olmazsa olmazları nachos, burrito ve margarita’nın menüde bulunmasına çok sevindim. MSA’nın titiz davranarak hem taze hem de yerel malzemelerle yemekleri hazırlamamıza olanak vermesini de takdirle karşıladım.

COOK Sedat Tahir A.Ş. İş Geliştirme Koordinatörü Gökhan Tiritoğlu “bir anlamda topluma önderlik yapma görevinde bulunan basın mensuplarımıza, bu zor görevde bir nebze de olsa farklı ve eğlenceli bir zaman geçirtebildiysek ne mutlu bize “ dedi.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar