Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!

02 Ocak 2018 Salı 15:00
12
14
16
18

Kaliteli ve şık ortamı ile İstanbul’un en gözde İtalyan restoranlarından biri olan Gina, yeni lezzetleri ile İtalyan mutfağını keşfe davet ediyor.

İstanbul’un sofistike İtalyan restoranı Gina, mevsime özgü malzemelerle hazırladığı yeni menüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor. Hizmet ve ürün kalitesiyle “İtalyan Konukseverliği” (Marchio Ospitalità Italiana) sertifikasına sahip restoranlardan biri olan Gina, klasik ve alışılmışın dışında tatları aynı menüde buluşturuyor.

Geleneksel İtalyan mutfağını kendine özgü yorumu ile sunan Gina, menüsündeki çeşitlilikle farkını ortaya koyuyor. Menünün iştah kabartan yeni ürünlerden Linguine Al Germe Di Grano’da buğday rüşeymi linguine ve deniz tarağı eşsiz bir uyum yakalarken; menüye yeni eklenen Risotto Porcini Animelle E Nocciole İtalyan mutfağı tutkunlarının damak zevkine hitap ediyor. Porcini mantarı, uykuluk, fındık ve limon aynı lezzette buluşuyor.

Yenilenen menüde deniz ürünleri sevenlerin beğenisine sunulan Dentice Con Lenticchie Nere, ızgara sinarit, siyah mercimek ve deniz börülcesinden oluşuyor. Bir diğer deniz ürünü lezzeti Ombrina Finocchi Gratinati, Zucca E Vongole’de ise; buharda pişmiş kaya levreği, rezene gratin, balkabağı püresi ve vongole aynı tabakta buluşuyor.

Gina; şık dekorasyonu, sıcak ortamı ve zarif sunumlarıyla yepyeni lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…
» ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahveniz Kahve Dünyası’ndan!