Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti

23 Nisan 2018 Pazartesi 10:00
12
14
16
18

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’de her ay düzenlenen “Hilton Bomonti’de Lezzetli Buluşmalar” etkinliklerinin ikincisi Sedef İybar ev sahipliğinde “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” tadımıyla 2 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek. Anadolu’nun dört bir yanından gelen coğrafi tescilli ürünlerle hazırlanmış menünün hikayesinin de konuşulacağı bu keyifli sohbeti kaçırmayın

Şehrin en büyük oteli unvanına sahip Bomonti’nin yükselen yıldızı Hilton İstanbul Bomonti, geçtiğimiz ay “Oscar Söyleşisi” ile keyifli bir etkinlik serisine başladı. Her ay farklı konularda sohbetlerin düzenleneceği “Hilton Bomonti’de Lezzetli Buluşmalar” serisi Mayıs ayında Sedef İybar ev sahipliğinde “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” menü tadım ve sohbeti ile gerçekleşecek.

Hilton İstanbul Bomonti’nin içerisinde yer alan The Globe’da gerçekleşecek olan etkinlik, Nisan ayında Hilton İstanbul Bomonti’de sunulmaya başlanan “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” menüsünün tadım ve sohbeti ile katılacaklara keyifli saatler vadediyor.

Birbirinden lezzetli yemekleri ve zengin mutfağıyla ünlü Anadolu’nun dört bir yanından gelen coğrafi tescilli ürünlerle hazırlanmış yemeklerin bulunduğu “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” farklı yörelerin mutfaklarından yemekleri aynı menüde bir araya getiriyor.

Vişneli Saroz Yalancı Yaprak Sarma, Tahinli Antakya Humusu, Taze Zahter Salatası, Ödemiş Tulum Peyniri ve Lor Peynirli Kabak Çiçeği Dolması, Mini Antep İçli Köfte, Şanlıurfa Pencer Boranisi, Bamya Turşusu ile Servis Edilen Dört Bacak Ahtapot, Edirne Tava Ciğeri, Erzurum Kadayıf Dolması gibi yemek ve tatlıların sunulduğu menü deneyenlerden büyük beğeni topladı. 2 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek etkinliğin menü fiyatı ise 2 kadeh yerli alkol dahil 130 TL.

Her ay farklı konularda sohbetlerin düzenleneceği “Hilton Bomonti’de Lezzetli Buluşmalar”, fotoğrafçı, yazar, şef, ressam, yeme-içme gurusu, tasarımcı, eleştirmen, gazeteci gibi önemli fikir ve sanat önderlerini sevenleriyle bir araya getirmeye devam edecek.

 
 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi