Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler

14 Ağustos 2017 Pazartesi 18:00
12
14
16
18

Türkiye Finans Katılım Bankası Ramazan ayında başlattığı özel bir proje ile Refika’nın Mutfağı’na girdi. Proje kapsamında tüm Türkiye’den 1600 Türkiye Finans çalışanının hazırladığı 356 özgün ve yöresel tarif reçetesi toplandı. Düzenlenen bir yarışma ile tarifler arasında en çok beğenilen 12 yemeğin sahibi, Refika Birgül ile “Refika’nın Mutfağı”nda özel bir menü hazırlama fırsatı yakaladı. Hazırlanan lezzetler arasında Hatay usulü Kepse Pilavı, Kafkas yöresine ait Gınnış, Üsküp tatlısı Kaymaçina, Nar Ekşili Soğan Kebabı, Kavunlu Kısır, Kadayıf Mantı, Vişneli Güllaç gibi yöresel tarifler büyük beğeni topladı. Sıra şimdi Türkiye Finans çalışanlarının öğle yemeklerinde bu lezzetleri tatmaya geldi.

Türkiye’nin yenilikçi ve öncü bankası Türkiye Finans, “Türkiye Finans’ta çalışmak” hashtag’i ile çalışanlarına özel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Son olarak ünlü şef Refika Birgül ile “Mutfaktayız” isimli bir proje gerçekleştiren Türkiye Finans, Ramazan ayında başlattığı bu proje ile tüm Türkiye genelindeki 1600 banka çalışanından yöresel tarifler topladı.

365 özgün tarif toplayan Türkiye Finans, bu tarifleri “Mutfaktayız” yarışması kapsamında bankanın çalışanlarına özel portalı BİRPort Blog’da oylamaya sundu. En çok beğeni ve yorum toplayan 12 tarifin sahibi Refika’nın Mutfağı’nda Refika Birgül’ün özel olarak hazırladığı birbirinden lezzetli tarifleri birlikte yapma fırsatını yakaladı. Bankanın Genel Müdürü Wael Raies’in ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Züleyha Büyükyıldırım’ın da katılımıyla gerçekleşen Atölye Çalışması’nda çalışanlar, bankanın üst yönetimi ile birlikte “Mutfakta” özel lezzetler hazırladı.

Kazanan 12 tarif, Türkiye Finans yemekhanesinde günün öğle menüsü olarak sergilenirken, tarifler içinde yer alan kek ve kurabiye dilimleri de çay saatinde çalışanlara tariflerin kime ait olduğunu gösteren kürdanlar ile sunulacak. Tarifler arasında Türkiye’nin yöresel lezzetleri Hatay usulü Kepse Pilavı, Kafkas yöresine ait Gınnış, Üsküp tatlısı Kaymaçina, Nar Ekşili Soğan Kebabı gibi yöresel tarifler büyük beğeni topladı.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Gaziantep lezzetlerinin ünlü şefleri The Ritz-Carlton, İstanbul’a geliyor
» Tutkunun peşinde koşanları enfes İtalyan çikolatası deneyimi ile buluşturuyor
» Metrelik Adana Kebabı
» Gününü Güçlendir
» Sofrada ‘Nobel’i siz alın
» Büyükler için gurme masallar
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya