Refika Birgül’ün mutfak sırları her hafta İçim Şef Mutfağı’nda

12 Temmuz 2017 Çarşamba 12:00
12
14
16
18

Ünlü şeflerin mutfaktaki sırlarını tüketicilerle buluşturan İçim, Refika Birgül’ün yeni tariflerini İçim Youtube kanalı üzerinden paylaşıyor. Birgül’ün her hafta yeni ve özel bir tarifi Youtube kanalında İçim Şef ile Şeflerin Sırrı programında olacak.

Ünlü şef Refika Birgül, mutfaktaki lezzet sırlarını İçim’in Youtube kanalında paylaşmaya devam ediyor. Birgül, özel hazırladığı tariflerle evde dondurma yapmanın püf noktalarını, hızlı ve kolayca yapılabilen İçim Şef Kremalı katmer ve badem soslu köftenin inceliklerini İçim takipçileriyle paylaşıyor. Özel formülü ile ana yemeklerden zeytinyağlılara, çorbalardan tatlı çeşitlerine kadar birçok yemeğin lezzet sırrı olan İçim Şef Krema’lı tariflerin her hafta yayınlanacak yeni bölümleri, İçim Şef ile Şeflerin Sırrı programından takip edilebilecek.

En bilindik yemeklerin ünlü şef Refika Birgül’e özel alternatif tarifleri ve yapımları da Youtube kanalında olacak. Her hafta yeni ve pratik bir tarifin paylaşılacağı serinin gelecek bölümlerinde pişirmeden, pratik şekilde yapılabilen cheesecake ve ev yapımı, tavuklu sosisin Birgül’e özel formülleri İçim Şef ile Şeflerin Sırrı programında yayınlanacak. Klasik yemeklere kendi yorumunu katan ünlü şef, fasulye ile mücver yapımı tarifi ile nasıl farklı ve lezzetli sonuçlar alınabileceğini İçim takipçileri ile paylaşacak.

Refika Birgül’ün de mutfaktaki en önemli yardımcılarından biri olan İçim Şef Krema’lı tarifler her hafta yeni bölümleriyle İçim’in Youtube kanalında yayınlanacak.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Öğle molası Sofıe’de
» Gaziantep’te "Zahire Kültürü
» Şehrin Gözde Mekanı Cloud 34, Yeni Sezona Ünlülerle ‘Merhaba’ Dedi
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor