Paşabahçe’den ödüllü yemek takımı

16 Haziran 2017 Cuma 18:00
12
14
16
18

Paşabahçe’nin tasarımıyla göz dolduran ürünlerine bir yenisi katıldı. Doğanın saf dokusundan ilham alan Linden masaüstü koleksiyonu, bu yıl ilk kez düzenlenen ‘European Product Design Award’tan tasarım ödülüyle döndü.

Evlerin vazgeçilmezi Paşabahçe, ürünleriyle ödülleri toplamaya devam ediyor. Tasarımlarıyla cam ürünlere anlam katan Paşabahçe, doğadan ilham alan yeni yemek takımı Linden ile ‘European Product Design Award’ta ödüle layık görüldü.

Bu yıl ilki düzenlenen "European Product Design Award" tasarım ödülleri, ürünlerin ve tasarımcıların ön plana çıkmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. Yarışmada, ürün tasarımı alanında ulaşım araçları, mobilya, kentsel ürünler gibi farklı başlıklarda en yenilikçi uygulamalar ödüllendiriliyor.

Ağaçların gövdesindeki halkalardan ilham alınarak yaratılmış Linden masaüstü koleksiyonunda 3 boy tabak ve 2 boy kase bulunuyor. Linden koleksiyonu doğanın güzelliğini yansıtan tasarımıyla sofralara enerji ve farklılık getiriyor.

 

 
 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de