Nestlé’den 2 bin öğrenciye su farkındalığı eğitimi

19 Mayıs 2017 Cuma 09:00
12
14
16
18

Nestlé’nin Millî Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içinde yürüttüğü ve çocuklarda beslenme ve fiziksel aktivite bilincini artırmaya yönelik projesi “Sağlıklı Adımlar” ile Nestlé Waters Türkiye’nin “WET Projesi” (Eğitimciler ve Çocuklar için Su Eğitimi) kapsamında İstanbul ve Bursa’da 11 okulda, 2 bine yakın öğrenci su konusunda bilinçlendi

Nestlé hem dünyada hem de Türkiye’de Ortak Değer Yaratma vizyonu doğrultusunda toplumsal çalışmalarını beslenme ve su alanlarına yoğunlaştırıyor.

Bu kapsamda, Nestlé Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile yürüttüğü “Sağlıklı Adımlar Projesi” ve Nestlé Waters Türkiye’nin ‘WET Projesi’ ortak bir eğitimle İstanbul ve Bursa’da Sağlıklı Adımlar proje okulundaki ilkokul 3. sınıf öğrencileriyle buluştu. 5 Nisan – 4 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen eğitimler ile 2 bine yakın öğrenci su tüketiminin önemi ve doğadaki suyun korunması konusunda farkındalık kazandı.

Eğitimlerde su tüketiminin sağlık için önemi, suyun dünyanın doğal dengesinde sahip olduğu yer ve su tasarrufu gibi konulara değinildi. Nestlé Waters Türkiye çalışanlarından oluşan gönüllü eğitmenler, su hakkındaki genel eğitimlerin ardından “Mavi Gezegen”, “Sudan Bedenler” ve “Akışına Bırak” eğitim modülleriyle çocukların oyun oynayarak suyun önemini kavramasına katkıda bulundu.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı