Nestlé’den 2 bin öğrenciye su farkındalığı eğitimi

19 Mayıs 2017 Cuma 09:00
12
14
16
18

Nestlé’nin Millî Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içinde yürüttüğü ve çocuklarda beslenme ve fiziksel aktivite bilincini artırmaya yönelik projesi “Sağlıklı Adımlar” ile Nestlé Waters Türkiye’nin “WET Projesi” (Eğitimciler ve Çocuklar için Su Eğitimi) kapsamında İstanbul ve Bursa’da 11 okulda, 2 bine yakın öğrenci su konusunda bilinçlendi

Nestlé hem dünyada hem de Türkiye’de Ortak Değer Yaratma vizyonu doğrultusunda toplumsal çalışmalarını beslenme ve su alanlarına yoğunlaştırıyor.

Bu kapsamda, Nestlé Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile yürüttüğü “Sağlıklı Adımlar Projesi” ve Nestlé Waters Türkiye’nin ‘WET Projesi’ ortak bir eğitimle İstanbul ve Bursa’da Sağlıklı Adımlar proje okulundaki ilkokul 3. sınıf öğrencileriyle buluştu. 5 Nisan – 4 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen eğitimler ile 2 bine yakın öğrenci su tüketiminin önemi ve doğadaki suyun korunması konusunda farkındalık kazandı.

Eğitimlerde su tüketiminin sağlık için önemi, suyun dünyanın doğal dengesinde sahip olduğu yer ve su tasarrufu gibi konulara değinildi. Nestlé Waters Türkiye çalışanlarından oluşan gönüllü eğitmenler, su hakkındaki genel eğitimlerin ardından “Mavi Gezegen”, “Sudan Bedenler” ve “Akışına Bırak” eğitim modülleriyle çocukların oyun oynayarak suyun önemini kavramasına katkıda bulundu.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de