Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…

06 Aralık 2017 Çarşamba 19:00
12
14
16
18

Hafta sonlarının vazgeçilmezi olan kahvaltıları Ordu’nun birbirinden lezzetli tatlarıyla taçlandıran Nelipide Gurme, modern dekorasyonu ve kendine özgü konseptiyle konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Nelipide’nin ancak Ordu köylerinde bulabileceğiniz eşsiz kahvaltı sofrasında; Ordu’dan özel olarak gelen ürünler, yine yaylalara has özel tereyağlı kuzine ekmeği, sadece yumurtanın sarısından yapılan menemen, peynir eritmesi ve turşu kavurması gibi özel lezzetler yer alıyor.

Karadeniz’in doğal ortamında yetişmiş ürünlerin ahengiyle ortaya çıkan Nelipide Gurme Ordu Köy Kahvaltısı, Ordu’nun lezzet masalını İstanbullularla buluşturuyor.

 Dumanı üstünde tüten sıcacık Kuzine Ekmeği ile Ordu Köy Kahvaltısı

Dumanı üstünde tüten ve sıcacık servis edilen ortası bol tereyağlı kuzine ekmeği Ordu Köy Kahvaltısı’nın vazgeçilmezi olurken; Peynir eritmesi ve sadece yumurtanın sarısından yapılan menemen ise masaları şenlendiriyor. Bir sanatçının elinden çıkmışçasına kendine hayranlık uyandıran Nelipide’nin kahvaltısında ayrıca; kuru yufka böreği, çemen, turşu kavurmaları, zeytin ezmesi, kızartmalar, sucuklu yumurta, menemen, kakaolu fındık kreması, petek balı, çeşitli reçeller ve peynirler yer alıyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe