Mezzaluna İtalyan lezzetlerini Bodrum’a taşıyor

04 Temmuz 2017 Salı 14:00
12
14
16
18

Gerçek İtalyan lezzetleri ile Mezzaluna, yaz aylarında misafirlerini Palmarina Bodrum’daki şubesinde ağırlamaya devam ediyor.

İtalyan mutfağı tutkunları, Mezzaluna lezzetlerini, İstanbul, Ankara ve İzmir’in yanı sıra yaz sezonunda Bodrum’un en güzel noktalarından biri olan Palmarina’da da deneyimlemeye devam ediyorlar. Hem iç hem de dış mekân alternatifi bulunan Palmarina Mezzaluna, geniş ve konforlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.

İtalyan şef Fabio Brambilla’nın hazırladığı menünün başlangıcında; roka, parmesan peyniri, porçini mantarı ve hardal sos ile lezzetlendirilen “İnce çiğ bonfile dilimleri”nin yanı sıra kızartılmış sebzeler ve tartar sosla sunulan “Karides, kalamar ve dil balığı tava” gibi lezzetler bulunuyor. İsteğe göre ızgara tavuk ya da ızgara karidesle hazırlanan “Caesar” salatası, menüde ön plana çıkan lezzetler arasında yer alırken ana yemek olarak; porçini ragu, sote patates ve marine patlıcanla hazırlanan “Izgara dana bonfile”dikkatleri üzerine çekiyor. Kavrulmuş patates, enginar ve siyah zeytin ile lezzetlendirilen “Izgara deniz levreği” ise menünün imza lezzetleri arasında bulunuyor.

İtalyan mutfağının olmazsa olmazı olan pizza ve spagettilerin en güzel örneklerinin sunulduğu menüde, sarımsaklı beyaz şarap sosla hazırlanan “Kum midyeli spaghetti”ve “Deniz mahsullü spaghetti” tadılması gereken lezzetlerden bazıları. “İyi pizza”mottosuyla misafirlerine en lezzetli pizzaları sunan Mezzaluna’nın menüsünde parma jambonu, sote mantar, ızgara patlıcan, mozzeralla ve domates sosla hazırlanan “Mezzaluna” pizza, damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Günün her anında size sıcak bir ortam sunan Mezzaluna, “Krem brüle” ve “Tiramisu” gibi çeşitleriyle kahve-tatlı keyfini doyasıya yaşatıyor.

Yaz aylarında Bodrum Palmarina’da konuklarını ağırlayan Mezzaluna kaliteli servisi ve eşsiz lezzetleri ile sizleri bekliyor.

 

 

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Sofrada ‘Nobel’i siz alın
» Büyükler için gurme masallar
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız