Mezzaluna İtalyan lezzetlerini Bodrum’a taşıyor

04 Temmuz 2017 Salı 14:00
12
14
16
18

Gerçek İtalyan lezzetleri ile Mezzaluna, yaz aylarında misafirlerini Palmarina Bodrum’daki şubesinde ağırlamaya devam ediyor.

İtalyan mutfağı tutkunları, Mezzaluna lezzetlerini, İstanbul, Ankara ve İzmir’in yanı sıra yaz sezonunda Bodrum’un en güzel noktalarından biri olan Palmarina’da da deneyimlemeye devam ediyorlar. Hem iç hem de dış mekân alternatifi bulunan Palmarina Mezzaluna, geniş ve konforlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.

İtalyan şef Fabio Brambilla’nın hazırladığı menünün başlangıcında; roka, parmesan peyniri, porçini mantarı ve hardal sos ile lezzetlendirilen “İnce çiğ bonfile dilimleri”nin yanı sıra kızartılmış sebzeler ve tartar sosla sunulan “Karides, kalamar ve dil balığı tava” gibi lezzetler bulunuyor. İsteğe göre ızgara tavuk ya da ızgara karidesle hazırlanan “Caesar” salatası, menüde ön plana çıkan lezzetler arasında yer alırken ana yemek olarak; porçini ragu, sote patates ve marine patlıcanla hazırlanan “Izgara dana bonfile”dikkatleri üzerine çekiyor. Kavrulmuş patates, enginar ve siyah zeytin ile lezzetlendirilen “Izgara deniz levreği” ise menünün imza lezzetleri arasında bulunuyor.

İtalyan mutfağının olmazsa olmazı olan pizza ve spagettilerin en güzel örneklerinin sunulduğu menüde, sarımsaklı beyaz şarap sosla hazırlanan “Kum midyeli spaghetti”ve “Deniz mahsullü spaghetti” tadılması gereken lezzetlerden bazıları. “İyi pizza”mottosuyla misafirlerine en lezzetli pizzaları sunan Mezzaluna’nın menüsünde parma jambonu, sote mantar, ızgara patlıcan, mozzeralla ve domates sosla hazırlanan “Mezzaluna” pizza, damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Günün her anında size sıcak bir ortam sunan Mezzaluna, “Krem brüle” ve “Tiramisu” gibi çeşitleriyle kahve-tatlı keyfini doyasıya yaşatıyor.

Yaz aylarında Bodrum Palmarina’da konuklarını ağırlayan Mezzaluna kaliteli servisi ve eşsiz lezzetleri ile sizleri bekliyor.

 

 

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Öğle molası Sofıe’de
» Gaziantep’te "Zahire Kültürü
» Şehrin Gözde Mekanı Cloud 34, Yeni Sezona Ünlülerle ‘Merhaba’ Dedi
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor