Kızılcahamam Maden Suyu, 60. yılını yepyeni bir kampanya ile kutluyor

14 Nisan 2017 Cuma 21:00
12
14
16
18

1957 yılından beri faaliyet gösteren Kızılcahamam Maden Suyu, 60. yılında ‘Yedikleriniz Midenize Oturmasın’ mottosu ile yeni bir kampanya başlattı. İletişim çalışmalarını, son zamanlarda adını başarılı kampanyalarla duyuran RETA ile sürdürecek olan firma, başlattığı kampanya ile tüketici kitlesini de genişletmeyi hedefliyor.

Kapsamlı araştırmalar sonucunda ortaya çıkan Kızılcahamam Maden Suyu’nun 60’ıncı yıl iletişim çalışmaları, ilk yayın tarihinden itibaren ses getirdi. Maden suyu markaları arasında Kızılcahamam’ın marka değerini yükseltmek ve özellikle ‘Y’ kuşağına marka bilinirliğini artırmak hedefiyle oluşturulan kampanya, eğlenceli görselleri ile dikkat çekiyor. Kalıpları aşan kampanya, RETA’nın imzasını taşıyor. Görsel havuzlarından seçilen fotoğraflar yerine, özel çizimlerle hazırlanan kampanya, hedef kitleye de özel olduğunu hissettiriyor.

Ersan: Bu kampanya değişimin sonucu

RETA’nın yenilenen ekibinin başında yer alan Kreatif Direktör Serkan Ersan; “Hazımsızlık çekenlerin ilk aklına gelen rahatlama yöntemi maden suyu içmektir.  Bizde RETA olarak bakış açımızı bu farkındalık üzerinden giderek oluşturduk. Belirlediğimiz yol haritasını illüstürasyonlarla birleştirerek sağlam bir kampanya ortaya çıkarttığımızı düşünüyoruz. Bu iş RETA’nın da değişiminin bir sonucu. Stratejisti ile reklam yazarı ile müşteri ilişkileri ile yepyeni ve dinamik bir kadroyuz. Ekip olarak iyi ve büyük bir kampanyaya imza atmamız, diğerlerinin de ipucudur aslında” diyerek kampanyaya ve ekibine duyduğu güveni aktardı.

“Her mecrada yer alacak”

Kampanyanın tüm mecralarda da yer alacağına vurgu yapan Ersan, “Özellikle yaz aylarında, hem sağlıklı hem de yüzde 100 doğal olan bir içeceğe yönlendirmek, gençlere de bunu aşılamak, bizim için önemliydi. Zaten bu nedenle eğlenceli çizimler kullandık” dedi.

Sosyal medyadan mağaza içi uygulamalara, OHH’dan (out of home) şişe ve ambalajlara kadar uygulanan kampanya, Kızılcahamam Maden Suyu’nun 60’ıncı yılına damgasını vuracak gibi görünüyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu