İstanbul Çaya Doydu

05 Mayıs 2018 Cumartesi 19:00
12
14
16
18

Doğadan’ın ana sponsorluğunda düzenlenen 2. Uluslararası İstanbul Çay Festivali ilk gününde yoğun ilgi gördü.

Doğadan sponsorluğunda İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbulKampüsü‘nde gerçekleşen 2. Uluslararası İstanbul Çay Festivali çay tutkunlarını bir araya getirdi. Geleneksel siyah çaylardan, meyve ve bitki çaylarına kadar birçok çeşidin çay severlere sunulduğu festivalin ilk gününde gerçekleştirilen DJ performansları, konserler ve söyleşilerkatılımcılar tarafından büyük beğeni gördü. Özellikle çay uzmanları tarafından gerçekleştirilen dünya çay trendlerinin, doğru çay demleme ve çay tadım tekniklerinin anlatıldığı workshoplar çay meraklıları tarafından ilgili ile takip edildi.

“Doğadan Öğreniyorum” Workshopları çay severlerin ilgi odağı oldu

İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşen etkinliğin ilk gününde Doğadan Araştırma ve Geliştirme Müdürü Emre Taşkın dünya üzerinde çayın önemini, hayata kattığı kültürel, keyif ve sağlık anlamlarını aktardığı “Doğadan Öğreniyorum” workshopu ile çay tadımı, nasıl yorumlandığı ve tadımın inceliklerine dair ipuçlarını paylaştı. Dünyanın farklı yerlerinden çayların tarihsel gelişimi, üretim teknikleri ve tat profillerinin anlatıldığı ve çay tadımlarının gerçekleştirildiği workshoplar festivalin ilk gününde katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Mersin Mutfağı’nın galibi “Kerebiç” oldu
» Tarsus lezzetleri görücüye çıktı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri başladı
» Aydan Üstkanat’ın Lezzet yolculuğu başladı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri’ Başlıyor
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı
» Köfte, 5 bin çeşidi ile evrensel bir lezzet
» ‘Yerel Mutfak Global Lezzet’ Projesi
» Kahve Dünyası’ndan damak zevkinize göre yöresel kahve önerileri
» Kahve dikkati artırıyor zindelik veriyor
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor