İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor

06 Eylül 2017 Çarşamba 09:00
12
14
16
18

İstanbul Marriott Hotel Şişli bu sene sonbaharı kökleri Aztek ve Mayalara kadar uzanan Meksika lezzetleriyle karşılıyor. Marriott Casa Magna Cancun’dan usta şef Kelvin Rances Magallanes 11-25 Eylül tarihleri arasında Meksika’ya özel yemekleri Marriott Şişli’nin ferah ve keyifli restoranı The Dish Room’da İstanbullular için hazırlayacak. Menünün öne çıkan tatları arasında, Avokadonun anavatanından orijinal tarifiyle, acı oranı damak tadınıza göre ayarlanan taptaze guacamolenin yanı sıra, geleneksel tortilla çorbası ve yine Meksika’ya özel salsa ve mole soslarının eşlik ettiği birbirinden lezzetli ana yemekler yer alıyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak