İştah kabartan deniz ürünlü alternatifler Monochrome’da

21 Nisan 2017 Cuma 19:00
12
14
16
18

Brasserie konseptini yepyeni bir yaklaşımla bomontiada’da hayata geçiren Monochrome, deniz ürünleri seven misafirlerine farklı ve lezzetli seçenekler sunuyor. Buharda somon, Monochrome’un imza yemeklerinden karidesli linguini ve somon & ricotta salatası,menüde öne çıkan lezzetlerden.

Monochrome’da safranlı karnabahar kuskus ve kapari-kuru üzüm sosu ile servis edilen buharda somon; besleyici ve lezzetli bir alternatif arayanların tercihi oluyor. Monochrome menüsünün sevilen lezzetlerinden karidesli linguini ise, hafif acı aromasıyla damaklarda benzersiz bir tat bırakıyor. Hafif fümelenmiş somon, yeşil zeytinler ve kimyonlu patateslerin; soya fasulyesi, taze rendelenmiş rezene ve limon vinegret ile harmanlanmasıyla lezzet kazanan somon & ricotta salatası ise hafifliğiyle bahar-yaz döneminin en çok tercih edilen tatlarından.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de