İç ve dış pazarların aranan markası Bizce Yağ

07 Haziran 2017 Çarşamba 12:00
12
14
16
18

Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en modern yağ üretim tesislerine sahip olan Bizce Yağ İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ arasında yer aldı,

 İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasında İSO 500’de yer alan Bizce Yağ sektörel alandaki yenilikleri ve yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. İç ve dış piyasaların aranan markası olmayı başaran Bizce Yağ piyasalarda ki Pazar payını yükseltmek içinde çalışmalarını sürdürüyor.  Bizce Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu  İSO 500’de Gaziantepli bir firma olarak yer aldıklarını ve Bizce Yağ’ın bir Türkiye markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek gerek iç piyasalarda gerekse dış piyasalarda Pazar payının arttırılması yönünde ki çalışmaların olumlu sonuçlar verdiğini ifade etti. “Türkiye’de iç piyasa pazar payımızın arttırılması yönünde ciddi çalışmalarımız sürüyor. Yeni yapılanmamızın olumlu dönüşlerini alıyoruz. Yurt içi bayi ağımızı geliştirdik. Hanımların yemeklerde Bizce Yağ tercihi hızla artarken 2016 yılı içerisinde 60 ülkeye yönelik gerçekleştirdiğimiz ihracatımızın 2017 yılında arttırmak için çalışıyoruz. Ortadoğu ülkelerindeki tüketim oranımız bir hayli yüksek. Hedef ülkeler arasında AB ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika ülkeleri yer almaktadır. Bizce Yağ modern tesislerinde ay çiçek yağı, mısır yağı ve margarin üretimi gerçekleştirmekte olup günlük üretim kapasitemiz 600 ton, aylık üretim kapasitemiz ise 18 bin tondur. Dünya genelindeki gelişmeleri yakından takip ediyor ve yeni pazarlar oluşturabilmek için yurt dışıda gerçekleştirilen neredeyse bütün fuarlarda yerimizi alıyoruz. Ülkemize ve Gaziantep’e daha fazla katkı sağlayabilmek için daha çok çalışmak, üretmek ve istihdamımızı zorundayız” dedi.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de