İç ve dış pazarların aranan markası Bizce Yağ

07 Haziran 2017 Çarşamba 12:00
12
14
16
18

Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en modern yağ üretim tesislerine sahip olan Bizce Yağ İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ arasında yer aldı,

 İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasında İSO 500’de yer alan Bizce Yağ sektörel alandaki yenilikleri ve yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. İç ve dış piyasaların aranan markası olmayı başaran Bizce Yağ piyasalarda ki Pazar payını yükseltmek içinde çalışmalarını sürdürüyor.  Bizce Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu  İSO 500’de Gaziantepli bir firma olarak yer aldıklarını ve Bizce Yağ’ın bir Türkiye markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek gerek iç piyasalarda gerekse dış piyasalarda Pazar payının arttırılması yönünde ki çalışmaların olumlu sonuçlar verdiğini ifade etti. “Türkiye’de iç piyasa pazar payımızın arttırılması yönünde ciddi çalışmalarımız sürüyor. Yeni yapılanmamızın olumlu dönüşlerini alıyoruz. Yurt içi bayi ağımızı geliştirdik. Hanımların yemeklerde Bizce Yağ tercihi hızla artarken 2016 yılı içerisinde 60 ülkeye yönelik gerçekleştirdiğimiz ihracatımızın 2017 yılında arttırmak için çalışıyoruz. Ortadoğu ülkelerindeki tüketim oranımız bir hayli yüksek. Hedef ülkeler arasında AB ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika ülkeleri yer almaktadır. Bizce Yağ modern tesislerinde ay çiçek yağı, mısır yağı ve margarin üretimi gerçekleştirmekte olup günlük üretim kapasitemiz 600 ton, aylık üretim kapasitemiz ise 18 bin tondur. Dünya genelindeki gelişmeleri yakından takip ediyor ve yeni pazarlar oluşturabilmek için yurt dışıda gerçekleştirilen neredeyse bütün fuarlarda yerimizi alıyoruz. Ülkemize ve Gaziantep’e daha fazla katkı sağlayabilmek için daha çok çalışmak, üretmek ve istihdamımızı zorundayız” dedi.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…
» ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahveniz Kahve Dünyası’ndan!
» Refika’nın Mutfağı’ndan Tarifler ‘Hayata Cam Kat’ta
» “Ofisten Mutfağa” başlıyor
» Karaca’dan mutfaklar için muhteşem yenilik
» Yeni yılı eşsiz bir müzik ve lezzet şöleni ile karşılamak isteyenler
» İtalyanların En Sevilen Patlıcan Yemeği: Melanzane Alla Parmigiana
» Kışın çorba içmek için 7 iyi neden!
» Ünlü isimler ZUBİZU ile mutfakta
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları