Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla

13 Ekim 2017 Cuma 18:00
12
14
16
18

Karadeniz Bölgesi’nin kendine özgü motif ve yöresel lezzetlerini çağdaş tasarım, mağazacılık ve hizmet anlayışı ile yorumlayan Çayla, birbirinden lezzetli çay çeşitlerinin yanı sıra sunduğu kahvaltı servisiyle de misafirlerine enfes bir sabah vaad ediyor. 60 farklı çay seçeneği ile gün boyu süren kahvaltıda, birbirinden farklı lezzetler servis ediliyor.

Çayla, çayın Türkler için “bir araya gelme, sohbet ve samimiyet” simgesi olduğunun bilincinde olarak hizmet vermesinin yanında, farklı çay sunumlarıyla da misafirlerinin vazgeçilmez durağı oluyor. Açıldığından bu yana her geçen gün müdavim kitlesini artıran Çayla, birbirinden lezzetli ve yöresel ürünleri bir arada sunduğu kahvaltısını da gün boyu misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Her daim taze, iyi demlenmiş ve sıcacık bir çayın yanında farklı yörelerden gelen pek çok kahvaltılığın bir arada sunulduğu menüde Karadeniz’in vazgeçilmez lezzetlerinden muhlama, çökelek üstü böğürtlen reçeli, özel tereyağı, ıhlamur ve adaçayı reçeli de mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında bulunuyor.

Geleneksel lezzetleri modern sunumuyla birleştiren Çayla, geniş ve ferah bahçesi, yüksek tavanlı ve Karadeniz motiflerinin izlerini yansıtan iç mekanı ile müdavimlerine bir çok ayrıcalık yaşatıyor. 60 çeşit çay seçeneği ile birbirinden farklı lezzetin sunulduğu kahvaltı kişi başı 17,50 ile 56 TL arasında fiyatlandırılıyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…