Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla

13 Ekim 2017 Cuma 18:00
12
14
16
18

Karadeniz Bölgesi’nin kendine özgü motif ve yöresel lezzetlerini çağdaş tasarım, mağazacılık ve hizmet anlayışı ile yorumlayan Çayla, birbirinden lezzetli çay çeşitlerinin yanı sıra sunduğu kahvaltı servisiyle de misafirlerine enfes bir sabah vaad ediyor. 60 farklı çay seçeneği ile gün boyu süren kahvaltıda, birbirinden farklı lezzetler servis ediliyor.

Çayla, çayın Türkler için “bir araya gelme, sohbet ve samimiyet” simgesi olduğunun bilincinde olarak hizmet vermesinin yanında, farklı çay sunumlarıyla da misafirlerinin vazgeçilmez durağı oluyor. Açıldığından bu yana her geçen gün müdavim kitlesini artıran Çayla, birbirinden lezzetli ve yöresel ürünleri bir arada sunduğu kahvaltısını da gün boyu misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Her daim taze, iyi demlenmiş ve sıcacık bir çayın yanında farklı yörelerden gelen pek çok kahvaltılığın bir arada sunulduğu menüde Karadeniz’in vazgeçilmez lezzetlerinden muhlama, çökelek üstü böğürtlen reçeli, özel tereyağı, ıhlamur ve adaçayı reçeli de mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında bulunuyor.

Geleneksel lezzetleri modern sunumuyla birleştiren Çayla, geniş ve ferah bahçesi, yüksek tavanlı ve Karadeniz motiflerinin izlerini yansıtan iç mekanı ile müdavimlerine bir çok ayrıcalık yaşatıyor. 60 çeşit çay seçeneği ile birbirinden farklı lezzetin sunulduğu kahvaltı kişi başı 17,50 ile 56 TL arasında fiyatlandırılıyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı