Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla

13 Ekim 2017 Cuma 18:00
12
14
16
18

Karadeniz Bölgesi’nin kendine özgü motif ve yöresel lezzetlerini çağdaş tasarım, mağazacılık ve hizmet anlayışı ile yorumlayan Çayla, birbirinden lezzetli çay çeşitlerinin yanı sıra sunduğu kahvaltı servisiyle de misafirlerine enfes bir sabah vaad ediyor. 60 farklı çay seçeneği ile gün boyu süren kahvaltıda, birbirinden farklı lezzetler servis ediliyor.

Çayla, çayın Türkler için “bir araya gelme, sohbet ve samimiyet” simgesi olduğunun bilincinde olarak hizmet vermesinin yanında, farklı çay sunumlarıyla da misafirlerinin vazgeçilmez durağı oluyor. Açıldığından bu yana her geçen gün müdavim kitlesini artıran Çayla, birbirinden lezzetli ve yöresel ürünleri bir arada sunduğu kahvaltısını da gün boyu misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Her daim taze, iyi demlenmiş ve sıcacık bir çayın yanında farklı yörelerden gelen pek çok kahvaltılığın bir arada sunulduğu menüde Karadeniz’in vazgeçilmez lezzetlerinden muhlama, çökelek üstü böğürtlen reçeli, özel tereyağı, ıhlamur ve adaçayı reçeli de mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında bulunuyor.

Geleneksel lezzetleri modern sunumuyla birleştiren Çayla, geniş ve ferah bahçesi, yüksek tavanlı ve Karadeniz motiflerinin izlerini yansıtan iç mekanı ile müdavimlerine bir çok ayrıcalık yaşatıyor. 60 çeşit çay seçeneği ile birbirinden farklı lezzetin sunulduğu kahvaltı kişi başı 17,50 ile 56 TL arasında fiyatlandırılıyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın