Güne enerji dolu bir başlangıç

20 Haziran 2017 Salı 13:00
12
14
16
18

Vitamin ve enerji deposu Zumosol, sıkma meyve suyu tazeliğini kahvaltı masalarına taşıyor. Hareketli günlere kocaman bir gülümsemeyle göğüs germek için, konsantreden değil tamamen dalından yeni koparılmış meyvelerle hazırlanan bir şişe Zumosol yeterli oluyor.

Güneşin cömertçe meyvelere aktardığı enerjisini her an vücudunuzda hissetmek, mevsim geçişlerinde vitamin depolayıp hareketli günlere kocaman bir gülümsemeyle göğüs germek için Zumosol en leziz tercih olabilir. Zumosol, içindeki vitamin, mineral, antioksidanlar ve yaşama sevinciyle, güne başlamak için ihtiyacınız olan her şeyi küçücük bir şişeye sığdırıyor. Lezzeti doğallığından gelen Zumosol, sabah kahvaltılarında sıkma meyve suyu tazeliğini arayanların vazgeçilmezi oluyor.

Özel üretim yöntemiyle meyveler besin değerini koruyor

Mevsiminde toplanmış ve dalından yeni koparılmış meyvelerle hazırlanan Zumosol, tıpkı evde yapılmış gibi taze olarak sıkılıyor. Konsantreden değil tamamen meyveden hazırlanan meyve suları, besin değerleri kaybolmayacak şekilde düşük ısıda pastörize ediliyor. İçine şeker, tatlandırıcı, su, herhangi bir koruyucu veya katkı maddesi eklenmeden şişelere dolduruluyor.

5 farklı çeşidiyle kahvaltının vazgeçilmezi

Akdeniz güneşinin verimli topraklarla buluşmasından doğan, ‘güneş suyu’ anlamına gelen Zumosol’un klasik çeşidi Portakal’ın yanı sıra 4 farklı çeşidi daha bulunuyor. Ananas, Elma, Şeftali-Üzüm veya Elma-Mango-Üzüm çeşitlerinin her biri kahvaltı sofralarına enerji ve doğallık taşıyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı