Güne enerji dolu bir başlangıç

20 Haziran 2017 Salı 13:00
12
14
16
18

Vitamin ve enerji deposu Zumosol, sıkma meyve suyu tazeliğini kahvaltı masalarına taşıyor. Hareketli günlere kocaman bir gülümsemeyle göğüs germek için, konsantreden değil tamamen dalından yeni koparılmış meyvelerle hazırlanan bir şişe Zumosol yeterli oluyor.

Güneşin cömertçe meyvelere aktardığı enerjisini her an vücudunuzda hissetmek, mevsim geçişlerinde vitamin depolayıp hareketli günlere kocaman bir gülümsemeyle göğüs germek için Zumosol en leziz tercih olabilir. Zumosol, içindeki vitamin, mineral, antioksidanlar ve yaşama sevinciyle, güne başlamak için ihtiyacınız olan her şeyi küçücük bir şişeye sığdırıyor. Lezzeti doğallığından gelen Zumosol, sabah kahvaltılarında sıkma meyve suyu tazeliğini arayanların vazgeçilmezi oluyor.

Özel üretim yöntemiyle meyveler besin değerini koruyor

Mevsiminde toplanmış ve dalından yeni koparılmış meyvelerle hazırlanan Zumosol, tıpkı evde yapılmış gibi taze olarak sıkılıyor. Konsantreden değil tamamen meyveden hazırlanan meyve suları, besin değerleri kaybolmayacak şekilde düşük ısıda pastörize ediliyor. İçine şeker, tatlandırıcı, su, herhangi bir koruyucu veya katkı maddesi eklenmeden şişelere dolduruluyor.

5 farklı çeşidiyle kahvaltının vazgeçilmezi

Akdeniz güneşinin verimli topraklarla buluşmasından doğan, ‘güneş suyu’ anlamına gelen Zumosol’un klasik çeşidi Portakal’ın yanı sıra 4 farklı çeşidi daha bulunuyor. Ananas, Elma, Şeftali-Üzüm veya Elma-Mango-Üzüm çeşitlerinin her biri kahvaltı sofralarına enerji ve doğallık taşıyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de