Fenix rüzgarı Bodrum’da yeniden esmeye başlıyor!

20 Haziran 2017 Salı 17:00
12
14
16
18

Keyifli ve şık ortamıyla kış sezonuna damgasını vuran Fenix, Haziran ayında Palmarina Bodrum’da kapılarını yeniden açıyor.

Yaz sezonunda lezzet ve eğlence tutkunlarını Bodrum’da ağırlayacak olan Fenix, bu yılın popüler mekanı olmaya devam edecek...

Kaliteli yemek ve iyi müziği şık ambiyansıyla tamamlayan Fenix, İstanbul’da geçirdiği hareketli kış sezonun ardından Palmarina Bodrum’daki adresinde yaz aylarının da gözdesi olmaya hazırlanıyor. Geçen yaz Bodrum’da yoğun bir sezon geçiren Fenix, hem keyifli yemeklere hem de yemek sonrası kaliteli eğlenceye ev sahipliği yapıyor.

Fenix’in, Palmarina’da yeşillikler içinde yaz aylarının enerjisini yansıtan dekorasyonunda bar, büyük kolonlar ve bahçe alanı gibi mekanın simgesi haline gelen ana öğeler korundu. İstanbul Fenix’in ruhunu, deniz ve açık hava ile birleştiren mekan eşsiz atmosferiyle Bodrum’da da fark yaratıyor.

Michelin Green Guide / İstanbul hafta sonu rehberi tarafından en iyi Türk şeflerinden biri seçilen Mert Şeran’ın tüm yaratıcılığını sergilediği zengin menü, keyifli yaz buluşmalarına lezzet katmaya devam ediyor.

Menüde küçük tabaklarda Guacamole & Nachos, Tuna Tartar; Popcorn Karides paylaşımlı alternatifler arasında yer alırken; ana yemeklerde Deniz Levreği & Yaban Mantarları ve Buharda Midye & Acılı Köri-Hindistancevizi sos deniz mahsulleri severlerin damak zevkine hitap ediyor. Kırmızı etin farklı sunumlarla yer bulduğu menüde; Zencefilli Dana Bonfile & Stir-Fry Sebzeler, Soya ve Mirin Marine Ördek & Hoisin-Erik Sos ve Biberiyeli Kemiksiz Kuzu Pirzola & Naneli Bezelye Püresi Fenix mutfağının kalitesini ortaya koyuyor.

Bodrum’daki yeme-içme anlayışına yeni bir soluk kazandıran Fenix, DJ Engin Yelkenci’nin müzik koordinatörlüğünde görkemli barı, özel kokteylleri ve zengin menüsüyle Fenix ruhunu yakalamak isteyenleri bekliyor.

 
 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi
» Dev çikolata tablosu
» Dünyanın en meşhur lezzetlerini keşfedin
» Dünya mutfağı tarhana ile tanıştı
» Tahinin pekmez aşkı eski tadında!
» Şefler, Lezita ile lezzet yolculuğuna çıktı
» Urla’nın Gastronomi Turizmi çabalarına büyük destek
» Geleneksel lezzet boza ve sağlık
» Çırağan Sarayı’nda Venedik rüzgârı esiyor
» Gaziantep lezzetlerinin ünlü şefleri The Ritz-Carlton, İstanbul’a geliyor
» Tutkunun peşinde koşanları enfes İtalyan çikolatası deneyimi ile buluşturuyor
» Metrelik Adana Kebabı