Fenix rüzgarı Bodrum’da yeniden esmeye başlıyor!

20 Haziran 2017 Salı 17:00
12
14
16
18

Keyifli ve şık ortamıyla kış sezonuna damgasını vuran Fenix, Haziran ayında Palmarina Bodrum’da kapılarını yeniden açıyor.

Yaz sezonunda lezzet ve eğlence tutkunlarını Bodrum’da ağırlayacak olan Fenix, bu yılın popüler mekanı olmaya devam edecek...

Kaliteli yemek ve iyi müziği şık ambiyansıyla tamamlayan Fenix, İstanbul’da geçirdiği hareketli kış sezonun ardından Palmarina Bodrum’daki adresinde yaz aylarının da gözdesi olmaya hazırlanıyor. Geçen yaz Bodrum’da yoğun bir sezon geçiren Fenix, hem keyifli yemeklere hem de yemek sonrası kaliteli eğlenceye ev sahipliği yapıyor.

Fenix’in, Palmarina’da yeşillikler içinde yaz aylarının enerjisini yansıtan dekorasyonunda bar, büyük kolonlar ve bahçe alanı gibi mekanın simgesi haline gelen ana öğeler korundu. İstanbul Fenix’in ruhunu, deniz ve açık hava ile birleştiren mekan eşsiz atmosferiyle Bodrum’da da fark yaratıyor.

Michelin Green Guide / İstanbul hafta sonu rehberi tarafından en iyi Türk şeflerinden biri seçilen Mert Şeran’ın tüm yaratıcılığını sergilediği zengin menü, keyifli yaz buluşmalarına lezzet katmaya devam ediyor.

Menüde küçük tabaklarda Guacamole & Nachos, Tuna Tartar; Popcorn Karides paylaşımlı alternatifler arasında yer alırken; ana yemeklerde Deniz Levreği & Yaban Mantarları ve Buharda Midye & Acılı Köri-Hindistancevizi sos deniz mahsulleri severlerin damak zevkine hitap ediyor. Kırmızı etin farklı sunumlarla yer bulduğu menüde; Zencefilli Dana Bonfile & Stir-Fry Sebzeler, Soya ve Mirin Marine Ördek & Hoisin-Erik Sos ve Biberiyeli Kemiksiz Kuzu Pirzola & Naneli Bezelye Püresi Fenix mutfağının kalitesini ortaya koyuyor.

Bodrum’daki yeme-içme anlayışına yeni bir soluk kazandıran Fenix, DJ Engin Yelkenci’nin müzik koordinatörlüğünde görkemli barı, özel kokteylleri ve zengin menüsüyle Fenix ruhunu yakalamak isteyenleri bekliyor.

 
 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri”nde Bu Ayın Yıldızları: Bal, Enginar, Karadut ve Çilek
» Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler
» Serinletici bir sabah kahvaltısı: Kırmızı Meyve Soslu ve Yoğurtlu Chia Parfe
» Bir fincan papatya çayı alır mısınız?
» Beyaz Bosphorus yemeklerinde iddialı mekanlar arasında
» Kuzunun en değerli parçası
» Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”
» Melocan, bu ay Nelipide Gurme’nin yöresel ot menüsünde!
» Donut’un mutlulukla bir ilgisi olmalı...
» Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor
» Peynir tabağı nasıl hazırlanır?
» Eşsiz lezzetteki dondurmaların tek ihtiyacı
» Yaz sıcağında en özel lezzet dondurmanın Shake Shack hali; Custard ve Concrete
» Le Pain Quotidien’den Chia Parfe
» Yemekte denge mutfağı’ndan dengeli beslenmek isteyenler için özel tarifler
» Ülker Nissin Yıldız tesislerini OBA devraldı
» Bu kazan İzmir için kaynıyor
» Veganlar bu yazı dondurmasız geçirmeyecek
» Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de
» İspanyol zeytinyağı tadım uzmanı, İTB’de eğitim verdi