Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi

19 Nisan 2018 Perşembe 08:00
12
14
16
18

Tea Somalier unvanı taşıyan Elif Gönlüm, Brandroom Nişantaşı’nda düzenlediği “Teaelife Story” workshop’u ile cemiyet hayatının ünlü isimlerini büyüleyici bir yolculuğa çıkardı.

Doğanın iyileştirici gücünden ilham alarak hazırladığı çay karışımlarını Teaelife markasıyla yansıtan Elif Gönlüm, meditasyon etkisi yaratan keyifli bir workshop’a imza attı.

Misafirler, Matcha çayının etkileyici serüvenine, Brandroom Nişantaşı’da düzenlenen “Teaelife Story” workshop’u ile eşlik etti. Cemiyet, sanat ve iş hayatından Siren Ertan, Yasemin Özilhan, Jülide Berkman, Zafer Kozanoğlu, Beyhan Bağış gibi isimlerin ilgi gösterdiği davette ünlüler, Tea Somalier unvanı taşıyan Elif Gönlüm’ün yardımıyla leziz reçeteler yarattı.

Gönlüm’ün Çin’in farklı bölgelerinden toplanan Puerh, Oloong ve Türkiye’de yetişen bitkileri harmanlayarak oluşturduğu Eliform, Emango, Eroybos, Elavender ve Etox isimli 5 farklı ürünü ise workshop’un ardından Brandroom raflarındaki yerini aldı.

Teaelife hakkında:

 

London UK Tea Academy’de aldığı eğitim sonrası ‘Tea Somalier’ unvanına sahip olan Elif Gönlüm’ün, doğanın iyileştirici gücünden ilham alarak hazırladığı karışımlar ile sağlık kürlerini birleştirmesinden doğan Teaelife, benzersiz bir çay deneyimi yaşatarak eşsiz harmanlara doğru yolculuğa çıkarıyor. Elif Gönlüm’ün Çin’in farklı bölgelerinden toplanan Puerh, Oloong ve Türkiye’de yetişen bitkileri harmanlayarak oluşturduğu, benzeri olmayan reçetelerini sunan Teaelife’ın 2018 yılı itibarıyla Eliform, Emango, Eroybos, Elavender ve Etox isimli 5 farklı ürünü bulunuyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi