Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın

11 Kasım 2017 Cumartesi 10:00
12
14
16
18

Inventis Çeşnili Ekmek Karışımı, içerisinde maya da bulunan özel içeriğiyle kısa sürede eşsiz aromaya sahip ekmekler üretilmesini ve her üretimde standart lezzetin yakalanmasını garanti ediyor. Kullanımı oldukça pratik bir karışım olan ürün ile fırıncılar müşterilerine vazgeçemeyecekleri ekmek çeşitleri sunuyor.

Değişen çağla birlikte artık yemek yemenin tek amacı yaşamı sürdürebilmek değil. Eskiden sadece karın doyurma amacıyla bakılan yemek, artık birçoğu için neredeyse tüm duyulara hitap eden bir sanat olarak anılıyor. Hal böyle olunca yemeğin en büyük eşlikçisi ekmekte de farklılık aranıyor. Bu noktada çeşit ekmeğe ulaşmak isteyen müşterilere hak vererek çözüm üreten Inventis, bunu onlara temin edecek fırıncılara da en büyük desteği Çeşnili Ekmek Karışımı ile veriyor.

Inventis, içeriğinde soğan ve fesleğenin eşsiz aromasının bulunduğu Çeşnili Ekmek Karışımı ile fırıncılara müşterilerinin en büyük beklentisini karşılama fırsatı sunuyor. Çeşit ekmek üretimi sorunu çözen ve rakibi olmayan bu ürün ile ciabatta ekmeğinden focaccia ekmeğine, soğanlı köy ekmeğinden çeşnili pidelere hatta pizzaya kadar birçok farklı tipte unlu mamul üretebilmek çok kolay.

Inventis Çeşnili Ekmek Karışımı, aroma vericiler, ekmek geliştiriciler ve mayayı içerisinde barındıran kullanıma hazır bir karışım olduğundan sadece un, tuz ve su yardımı ile hazırlanıyor. Yüksek tolerans ve su kaldırma özelliğine sahip olan ürün, hamurun daha kolay işlenmesini de sağlıyor. Ekmek üreticiler birçok farklı hammaddeyi temin etme zahmetinden kurtularak vakit ve maliyet tasarrufu sağlarken, zengin içerikli ve katma değerli lezzetleri de kolaylıkla sunuyor.

Maya konusunda global referans Lesaffre’ın sunduğu Inventis Çeşnili Ekmek Karışımı ile fırıncılar müşterilerinin vazgeçemeyecekleri unlu mamul çeşitlerini pratik bir şekilde üretirken, her üretimde aynı lezzet standardını da tutturuyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı
» Köfte, 5 bin çeşidi ile evrensel bir lezzet
» ‘Yerel Mutfak Global Lezzet’ Projesi
» Kahve Dünyası’ndan damak zevkinize göre yöresel kahve önerileri
» Kahve dikkati artırıyor zindelik veriyor
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor
» Lezzetli aşure nasıl yapılır?
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak
» Kahve Dünyası’ndan Bayram Sürprizi: Bayramda Sevdiklerinizin Kapısını Çalın!