Bolpazarda Kombucha Atölyesi

26 Mayıs 2018 Cumartesi 13:00
12
14
16
18

Doğanın kalbi Göktürk Kemer Country'de Pazar günleri kurulan,
ziyaretçilerine hem iyi vakit hem de alışveriş fırsatı sunan Bol Pazar, 27
Mayıs Pazar günü yine farklı bir etkinliğe imza atıyor: Kombucha Atölyesi

Pazar günleri İstanbul'un gözde uğrak noktalarından biri haline gelen Bol
Pazar'da bu hafta Çinlilerin ölümsüzlük iksiri olarak adlandırdıkları,
geleneksel Doğu tıbbının en şifalı çözümlerinden biri olan Kombu Çayı
(Kombucha) yapım atölyesi gerçekleşecek.

2000 yıllık şifa geleneği Bol Pazar'da

Bol Pazar'da 27 Mayıs Pazar günü Kombucha Uzmanı Ahu Atay'ın yöneteceği
atölye çalışmasında katılımcılara, bin yıllardır pek çok hastalığa iyi
geldiği, pek çok sağlık sorununun önlediği bilinen Kombu Çayı'nın yapımı
öğretilecek. Yüksek antioksidan etkisi ile şeker, yüksek tansiyon, kilo
verememe gibi pek çok metabolik rahatsızlığa fayda sağlayan Kombu Çayı yapım
atölyesine kayıt yaptıran ilk 10 kişiye de Kombucha yapım kiti hediye
edilecek.

Pazar'ın Blues Keyfi
Her Pazar farklı bir jazz grubuna ev sahipliği yapan Bol Pazar'ın bu haftaki
konukları Fötr Blues Band. 1930'lu yılların Delta Blues'undan, 2000'li
yılların caz ve funk öğeler içeren modern yaklaşımına müziklerinde geniş bir
ilham yelpazesine sahip olan Fötr Blues Band, 27 Mayıs Pazar günü Bol Pazar
sahnesinde olacak.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı