Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti

30 Temmuz 2018 Pazartesi 09:00
12
14
16
18

Bol fındığı ve yoğun kakaosuyla Sarelle Bitter, bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti…

Türkiye’nin sürülebilir çikolata markası Sarelle, bitter çeşidi ile bitter lezzetinden vazgeçmem diyenlere hitap ediyor. Sarelle Bitter, özenle seçilen Sagra fındıklarından gelen eşsiz lezzeti, yoğun kakaosu ve kıvamı ile damaklarda enfes bitter tadı bırakıyor.

Sarelle severler sadece kahvaltıda değil, dilediği zaman ve dilediği yerde bitter keyfini sürüyor. Sarelle Bitter hem simit, pişi ve ekmeğin üzerinde hem de galetayla, waffle veya meyvenin yanında her türlü yeme şekline eşlik ediyor. Cam kavanozunun içinden kaşık kaşık yemenin de keyfi bir başka oluyor.

2016-2017’nin Superbrand’i seçilen Sarelle’nin içinde trans yağ, koruyucu ve renklendirici maddeler bulunmuyor.

Sarelle Bitter, 350gr’lık özel cam kavanozlarda tüketiciye sunuluyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti