Bir Fransız tutkusu

03 Temmuz 2017 Pazartesi 13:00
12
14
16
18

Fransız lüksünün sembolü haline gelmiş olan Fauchon, Zorlu Center’daki keyifli yerinde farklı lezzetleriyle öne çıkarken, sunumlarında da iddiasına devam ediyor.

Başarılı ve lezzetli sunumlarıyla adından söz ettiren Fauchon, yaz menüsünde öne çıkardığı lezzetler ile şehirde Fransız yemek kültürünü özel dokunuşlarıyla sürdürüyor.

Misafirler, mevsimine, damak zevkine en uygun ve etkileyici gurme kreasyonları Fauchon imzasıyla deneyimliyor. Fransız gastronomik mükemmeliyetinin uluslararası elçisi olan Fauchon, Fransız, Türk ve Dünya mutfağından sunduğu seçkin lezzetlerle şehirde kalanlar için yazın unutulmaz bir parçası olacak. Fauchon’un yaz menüsünde avakadolu kinoa salatası, Fauchon tavuklu Sezar salatası, pembe soslu penne, Fauchon cheeseburger, kısır&karides ve tartin trio misafirlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Lezzetin yanı sıra renk uyumlarıyla da ayrı bir göz zevki yaşatan Fauchon, menüsünde sunduğu hafif lezzetlerle yaz esintileri yaşatıyor. Vazgeçilmez tatlıların durak noktası olan Fauchon, çeşitlilik sunduğu zengin yaz menüsüyle misafirlerini Zorlu Center’daki şık yerine bekliyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi
» Dev çikolata tablosu
» Dünyanın en meşhur lezzetlerini keşfedin
» Dünya mutfağı tarhana ile tanıştı
» Tahinin pekmez aşkı eski tadında!
» Şefler, Lezita ile lezzet yolculuğuna çıktı
» Urla’nın Gastronomi Turizmi çabalarına büyük destek
» Geleneksel lezzet boza ve sağlık
» Çırağan Sarayı’nda Venedik rüzgârı esiyor
» Gaziantep lezzetlerinin ünlü şefleri The Ritz-Carlton, İstanbul’a geliyor
» Tutkunun peşinde koşanları enfes İtalyan çikolatası deneyimi ile buluşturuyor
» Metrelik Adana Kebabı