Bir Fransız tutkusu

03 Temmuz 2017 Pazartesi 13:00
12
14
16
18

Fransız lüksünün sembolü haline gelmiş olan Fauchon, Zorlu Center’daki keyifli yerinde farklı lezzetleriyle öne çıkarken, sunumlarında da iddiasına devam ediyor.

Başarılı ve lezzetli sunumlarıyla adından söz ettiren Fauchon, yaz menüsünde öne çıkardığı lezzetler ile şehirde Fransız yemek kültürünü özel dokunuşlarıyla sürdürüyor.

Misafirler, mevsimine, damak zevkine en uygun ve etkileyici gurme kreasyonları Fauchon imzasıyla deneyimliyor. Fransız gastronomik mükemmeliyetinin uluslararası elçisi olan Fauchon, Fransız, Türk ve Dünya mutfağından sunduğu seçkin lezzetlerle şehirde kalanlar için yazın unutulmaz bir parçası olacak. Fauchon’un yaz menüsünde avakadolu kinoa salatası, Fauchon tavuklu Sezar salatası, pembe soslu penne, Fauchon cheeseburger, kısır&karides ve tartin trio misafirlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Lezzetin yanı sıra renk uyumlarıyla da ayrı bir göz zevki yaşatan Fauchon, menüsünde sunduğu hafif lezzetlerle yaz esintileri yaşatıyor. Vazgeçilmez tatlıların durak noktası olan Fauchon, çeşitlilik sunduğu zengin yaz menüsüyle misafirlerini Zorlu Center’daki şık yerine bekliyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…