Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler

30 Ağustos 2017 Çarşamba 15:00
12
14
16
18

Uzun bayram tatili ile birlikte, İstanbulluların büyük çoğunluğu tatile çıktı. Şehrin boşalmasını ve trafik yoğunluğunun olmamasını fırsata çevirenler ise İstanbul’u keşfetmeye hazırlanıyor. Bayram tatilini İstanbul’da sessiz, sakin ve huzurlu geçirmek isteyenler için Suadiye’de sürpriz bir kaçış noktası bulunuyor. İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce’de, lezzetli etler, taş fırında pişen pizzalar ve hafif İtalyan tatlıları ile bayrama lezzetli ve unutulmaz anlar katılabilir.

On günlük bayram tatilini fırsata çeviren İstanbulluların büyük bir kısmı şehir dışına çıktı. Bayramı İstanbul’da geçirecek kişiler de uzun bayram tatili boyunca, neler yapabileceklerini düşünmeye başladı. Yıl boyunca trafikten bunalanlar, İstanbul’un boşalması ile birlikte, şehrin dört bir yanını keşfe çıkmaya hazırlanıyor. Suadiye’nin, gizli bahçesindeki keşif olarak dikkat çeken La Mia Luce, İstanbul’da kalanlar için en güzel kaçış noktalarından biri oluyor. Geleneksel İtalyan lezzetleri, kırmızı et ürünleri, taş fırında pişen pizzalar ve birbirinden lezzetli İtalyan tatlılarıyla, benzersiz bir yemek deneyimi sunuyor.

Bayramda Farklı Lezzet Önerileri

Suadiye’nin gizli bahçesi olan La Mia Luce’nin İşletme Müdürü Abdullah Ardal, “Bayramda şehir dışına çıkmayanlara, boşalan İstanbul’un tadını çıkarmak isteyenlere ve şehri keşfedeceklere şık ama bir o kadar da lezzetli alternatifler sunuyoruz. İstanbul’un en gözde semtlerinden olan Suadiye’de, sessiz ve sakin kalabilmiş bir mekân olan La Mia Luce’de, sunduğumuz lezzetlere eşlik eden İtalyan ve dünya müzikleri ile konuklarımıza keyifli bir gün yaşatıyoruz. Bayramların vazgeçilmezi olan tatlılara alternatif olarak; tiramisu, profiterol, panna cotta gibi birbirinden lezzetli ve hafif tatlıların denenmesini öneriyoruz. Ayrıca bayramda bir değişiklik yaparak, farklı lezzetleri tatmak isteyenler, taş fırında pişen pizzalarımızı, geleneksel İtalyan yemeklerini, hamur işlerini ve kırmızı et ürünlerini deneyebilirler” dedi.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da