Ay Bitmeden: Chef’s table mutfak akademisi’nde dört workshop

17 Nisan 2017 Pazartesi 15:00
12
14
16
18

Nisan Ayı’na hızlı ve lezzetli bir giriş yapan Chef’s Table Mutfak Akademisi, ay bitmeden dört workshop daha sunuyor.

18 Nisan Salı - Küçük Şefler Mutfakta (14:00-17:00) (140 TL)

Bu Çocuk Bayramı'nda, miniklerin hem kendilerine güven duyabilecekleri hem de eğlenirken öğrenebilecekleri bu özel workshop’a mutlaka davetlisiniz. Uzman şefler 8-13 yaş arasındaki çocuklara hem mutfağın sırlarından bahsederken hem de çocukların çok sevdiği aperatif lezzetlerin nasıl hazırlandığını gösterip uygulatıyor olacak.

Workshop içeriğinde; Benim Limonatam, Rengarenk Pizzam, Fırında Soslu Taze Patatesler ve Bonibon Kurabiyeler yer alıyor.

21 Nisan Cuma - Steak Burger (19:00-22:00) (150 TL)

Nefis ve doyurucu lezzet kombinasyonlarının bir burgerde birleşmesi... Çok keyif alıp her zaman yapmaktan keyif alacağınız steak yapısındaki bu burgerlerin yapımı, detayları ve püf noktalarını öğrenmek için bekleniyorsunuz.

Workshop içeriğinde; Islak Hamburger, Grand Burger, Closlaw Salatası, Çikolatalı Süt Burger bulunuyor.

25 Nisan Salı - Amerikan Pastası 1 (19:00-22:00) (150 TL)

Herkes tarafından çok sevilen popüler lezzetlerin püf noktalarını öğrenip de hazırlayabilmek için bu çok eğlenceli workshop’a davetlisiniz.

Workshop içeriğinde; New York Cheesecake, Muffin, Pancake ve Chocolate Chip Cookies bulunuyor.

28 Nisan Cuma - Pizza (19:00-22:00) (140 TL)

Pizza hamurunun hassasiyetliklerini ve pizza hamuru açım tekniklerini,pizzaları hazırlayarak öğrenmek istiyorsanız sizleri Chef's Table Mutfak Akademisi'ne bekliyoruz.

Workshop içeriğinde; Pizza Margaritha, Fajita Pizza ve Pizza Calzone yer alıyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» İstanbul Aydın Üniversitesi mutfakta engelleri kaldırdı
» Geleneksel Toros Pekmez’li Ermenek Helvası’na Kalite Birincilik ödülü
» Hayatın en tatlı tatları TatlıFest’de
» Baharın lezzeti Nelipide Gurme’nin Karadeniz otlarında saklı
» Mandarin Oriental, Bodrum’da ‘Lezzetli Yolculuk’
» Dönerciden pideciye her menüde var: Hafif lezzetlerin yükselişi
» Peynir kalp dostu
» Urban Picnic için geri sayım başladı
» Yakında “usta” olacaklar
» Olivtech’e Poyraz damgası
» CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, Anneler Günü’nü zengin bir brunch ile kutluyor
» Geleneksel sofralara İtalyan yorumu Ricotta
» Yeni İçiminolar 23 Nisan’da Kidzmondo’da çocuklarla buluştu!
» Anneler Günü’nde annenizi Ajwa Hotel Sultanahmet ve Zəfəran Restaurant’ta şımartın
» Türkiye’nin ilk "Döner perksyon" ustaları Kasapdönerle sizlerle
» Altın Madalyalı Balcıoğlu’na Başkan Sibel Uyar’dan teşekkür
» Kentucky Burger’i deneyen bir daha vazgeçemeyecek
» Çünkü ‘Anne’, ‘Mutluluk’ demek…
» Mutfağın yıldızı Sahrap Soysal ve Nilgün Belgün Optimum’da
» Tadımca yenilendi
» Zengin şarküteri seçenekleri Delimonti’de meraklılarıyla buluşuyor
» St Regis İstanbul’da tadım etkinllği
» Çocukları gülümseten lezzetler Özsüt’te
» Domino’s Pizza’lar şimdi “Gece Açık”
» İştah kabartan deniz ürünlü alternatifler Monochrome’da